美味しい甘納豆@隠れた名店
友人が絶賛する甘納豆屋さんへ連れて行ってもらいました。
口に入れた瞬間ふわっと広がるふくよかな豆の食感、
そして豆本来の味と甘さとの絶妙なバランス。
豆と砂糖と職人技で仕上げられた甘露納豆
宣伝をしないのは、ご主人が一人で一日に作れる量が決まっているため
サービス面の存在感が増す現代に、味のみで勝負が出来るお店はいったいどれくらいあるのだろう
また買いにいこう。
I was taken to a hidden well-established Amanatto( candied beans ) shop where a friend of mine raved about .
Fluffy bean texture
Perfect balance with an original taste of a bean and sweetness.
Made with beans, sugar, artisan skill only.
They don't advertise at all because the amount of a day they can make is limited.
I wonder how many shops can compete by taste only without relying on service in our day ?
I will come again.
by spice-kissed
| 2012-06-18 00:00
| 日常ちゃめし